Sommerferiesjov 2020

Foreningen deltog den 2. og 27 juli i Esbjerg kommunes sommer aktivitet for børn.

Der blev givet et meget kort varsel, men ved hjælp af onsdagsklubben, lykkedes det os at stille ikke mindre end 6 mand den 2. og 5 mand den 27. Carlo fik ansvaret for at grejet var toptunet og sidste dagen fik vi hjælp af en af vores gamle juniorer, Sebastian, som lige er flyttet tilbage til byen.

Grejet rigges til.
Ungerne ankommer.
Så blev der ellers fisket.

Interessen for at deltage var overvældende. Ungerne ankom på ladet af en veteranlastbil fra degneparken. 10 stk. pr gang. Vi havde i alt 40 herlige børn på besøg ved Lergravssøen. Det blev til at SAMTLIGE 40 knejter fangede fisk.

Hvem der havde det morsomst lader jeg stå hen i det uvisse. Onsdagsklubben eller de mange børn. ??

Stor tak til de gamle – Carlo og Sebastian.