Forklaring til hjemmeside


Der er en række nye ting på siden, der er blandt andet kommet en ny fangstregistrering. Vi har indgået et samarbejde med Fangstjournalen.dk, hvor man selv har mulighed for at registrere sig og oprette en bruger og downloade en app på sin telefon. Vil man ikke oprette en bruger, kan man altid indberette fangster direkte her på hjemmesiden. I registreringen af fisk er nu indlagt mulighed for at uploade et billede af fisken der registreres.

For at oprette en bruger på fangstjournalen, så benyt linket her

For at downloade app’en, skal du gå til appstore(Iphone) eller playbutik(Android).


Forsiden vil bestå af en række indlæg/nyheder udover menulinien i toppen af siden. Enkelte af de indlæg, der bliver offentliggjort, vil man få mulighed for at kommentere/stille spørgsmål, vi forventer selvfølgelig, at man holder en god tone i kommentarsporet. Det er kun muligt, at kommentere hvis der står “kommentarer” til venstre for indlægget. For at skrive en kommentar, så tryk på overskriften og gå til bunden af indlægget, udfyld alle felter og tryk på knappen “Skriv kommentar”.


Hvis man vil ind og se fangstrapporter, så har den også fået et nyt udseende. Her er alle rapporter nu samlet under et, og med valgmulighed for at vælge år, fiskevand og strækning. Vi har foruddefineret hvilke oplysninger, der kommer frem på skærmen.


Siden er nu også opdateret til smartphones og tablets. Det er blevet nemt og overskueligt at navigere på siden ved hjælp af den foldbare menu på forsiden. Benytter man eksempelvis fangstrapporter, er der mulighed for, at man “scroller” med fingeren, så man kan få det hele med. Man kan let registrere fisk ude ved åen.