Ansigtsløftning af vores hjemmeside

Der har været et ønske om at vores hjemmeside skulle være nemmere at navigere rundt på og ligeså være mere brugervenlig på smartphones og tablets. Det arbejde er nu gået i gang, vi er forhåbentlig snart klar til at gå i luften med nyt udseende. Der bliver af samme grund derfor ikke opdateret mere her på siden, medmindre der selvfølgelig kommer noget vigtigt, indtil da opdaterer vi på facebook/sydvestjydsk sportsfiskerforening Med venlig hilsen Webmaster

Tight Lines

SSF’s junior afdeling også kaldet ”Tight Lines” består af en flok Juniorer i alderen 10 -17 år, som hygger

sig med lystfiskeri efter alle typer for fisk.

 

Vi arrangerer i løbet af året fisketure SSF’s junior afdeling også kaldet ”Tight Lines” består af en flok Juniorer i alderen 10 -17 år, som hygger sig med lystfiskeri efter alle typer for fisk.

 

Vi arrangerer i løbet af året fisketure til forskellige typer af fiskevande, bland andet foreningens vande, Sneum å, Holsted å, og Konge åen samt Karlsgårde sø og diverse P/T søer i området, desuden bliver det også til nogle ture til kysten.

 

I vinter halvåret har vi junior aften hver torsdag fra 19- 21. her undervises i forskellige former for grej fremstilling såsom flue binding og spinner byg, desuden undervises der i fiske teknikker og anden god viden indenfor lystfiskeri.

 

I august måned har vi en telttur til Åen hvor vi fra fredag aften til søndag eftermiddag hygger os med fiskeri, natur lære og hygge omkring bålet.  

 

I løbet af sæsonen vil der være flere junioraktiviteter som kan ses i vores kalender her på siden.

 

Denne kalender er fra tid til anden udsat for ændringer, så derfor råder jeg jer til at følge med på hjemmesiden.

Husk at tjekke Junior Kalenderen løbende og melde jer til turene i god tid.

 

Junioraftenerne foregår i klubhuset på Randersvej 47, 6705 Esbjerg Ø 

 

Knæk og Bræk

Juniorleder

Hans Henrik Gadeberg