Ansigtsløftning af vores hjemmeside

Der har været et ønske om at vores hjemmeside skulle være nemmere at navigere rundt på og ligeså være mere brugervenlig på smartphones og tablets. Det arbejde er nu gået i gang, vi er forhåbentlig snart klar til at gå i luften med nyt udseende. Der bliver af samme grund derfor ikke opdateret mere her på siden, medmindre der selvfølgelig kommer noget vigtigt, indtil da opdaterer vi på facebook/sydvestjydsk sportsfiskerforening Med venlig hilsen Webmaster

 Fluebinding

I kluhuset på Randersvej 47 begynder vinteraktiviteterne snart. 

Mandag d 5 november 2018 kl 19.00 mødes vi første gang for at binde fluer til næste sæson, eller måske kystfiskeriet i vinter.

Der er åbent for alle interesserede, også de der ikke er medlemmer, så har du aldrig prøvet at binde fluer men har haft lyst til at prøve det, så kom frisk. Vi har alt hvad der skal til for at komme i gang, fluestik, værktøj og materialer.

Det koster 150,- kr for en sæson, så ligger vi materialer og en kop kaffe eller to til.

Vores to dygtige fluebindere, Henning og John står klar til at lære fra sig, de har mange års erfaring med at binde fluer og med at fiske dem. Her er altid gode historier og en afslappet stemning.

Vel mødt til alle.