Logo480WEBSSFLogo480WEBDSF
 
Se nyhedsbrevet online
 

Danske havbrug skal op på land

Mandagens udslip af 80.000 regnbueørreder i Lillebælt er blot endnu et eksempel på de omfattende problemer, som havbaserede opdræt medfører. Dertil kommer udledning af kvælstof, fosfor, medicin og hjælpestoffer samt store mængder slam omkring havbrugene. Danmarks Sportsfiskerforbund har derfor et klart strategisk mål om, at al fiskeopdræt skal op på land.
Share
Tweet
Forward
Share
+1
 

NaturligVis

Skal de fremtidige generationer af danske børn have lyst til at passe på naturen, skal de ud og have fat i den med begge hænder. Det er konceptet bag det nye projekt NaturligVis, der fra næste år vil gøre det let for lærerne at finde frivillige jægere og lystfiskere, der kan bringe naturen ind i skoledagen. Projektet støttes af Nordea-fonden.
 

Behagelige long johns og boxer

Støt arbejdet for rent vand og flere vilde fisk med 50%.

Otara long johns og boxer shorts er produceret i 100% merino uld fra New Zealand. Både long johns og boxer shorts er lavet i rent naturmateriale og optager ikke lugt. 

Du får et sæt Otara long johns og boxer shorts samt en behagelig cap fra Geoff Anderson for 600 kr.

 

Torskekvoter

Den 11. oktober blev det offentliggjort, at lystfiskeriet efter torsk i Østersøen skal reguleres i 2017. EU-Kommissionen har indført en daglig fangstbegrænsning på 5 torsk, der skal gælde i hele Østersøen fra april til og med januar.
 
 

Laks. 141 cm. Fra Storå

Simon Kastrup Shimizu fra Holstebro slog i går en 62 år gammel dansk lakserekord, da han fangede og genudsatte en gigantisk laks på 141 cm i Storå. Laksebestandene i Danmark er i de seneste 10 år gået frem og Simons fangst slår fast, at Danmark nu er en af Europas førende laksenationer.
 

Lækker fiskejakke

Støt arbejdet for rent vand og flere fisk med 50%.

MWS3™ fiskejakken er 100% vandtæt, vindtæt og åndbar. Alle lommer er vandtætte og jakken har aftagelig hætte.

Du får MWS3™ fiskejakken, en Otara beanie og en behagelig cap fra Geof Anderson for 1000 kr.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Her kan du opdatere dine kontaktoplysninger og ændre dine indstillinger i Danmarks Sportsfiskerforbunds nyhedsbreve "VAND & FISK NYT" og "SPORTSFISKEREN NYT": Opdater dine informationer
Vil du helt afmelde dig nyhedsbrevene, så kan du klikke her: Frameld dig nyhedsbrevet    
 
Danmarks Sportsfiskerforbund • Skyttevej 5 • 7182 Bredsten • Tlf: 75 82 06 99 • www.sportsfiskeren.dk