Logo480WEBSSFLogo480WEBDSF
 
Se nyhedsbrevet online
 

Vær med til at forme fremtidens fiskeri

Du kan være med til at forme fremtidens rekreative fiskeri sammen med fiskeriets minister Dan Jørgensen og Danmarks Sportsfiskerforbund, når der afholdes åben konference på Hotel Munkebjerg i Vejle lørdag den 6 september kl 12.00 - 16.00
DELTAGELSE ER GRATIS - og der bydes efterfølgende på en lille forfriskning og "hapsere" lavet af kokken Jan Gildam, der er kendt fra TV-programmet "Storrygeren". 
Skynd dig med tilmeldingen på mail 
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Der er stadig ledige pladser, og Danmarks Sportsfiskerforbund ser meget gerne, der kommer rigtig mange sportsfiskere, så vi i fælleskab kan give ministeren de bedste råd med på vejen.
LÆS MERE
 

Verdens bedste laksefilm

Gennem de sidste 30 år er bestanden af vilde atlanterhavslaks i havet reduceret fra 8 til 3 mio laks. Op mod 95% af de vilde laks dør til havs, men hvor og hvordan? Svarene får vi forhåbentlig finde, når verdens bedste laksefilm er klippet sammen... 
LÆS MERE
 

Stort iltsvind hærger havet

Ubalance i fjord og hav, som er voldsomt belastede med næringsstoffer, forårsager katastrofale iltsvind med masser af fiskedød og øde havbund. Og i år er iltsvindet kommet tidligere end ellers, og det er mere omfattende end tidligere. Grafikken viser, hvor påvirket vores havmiljø er af kvælstof. LÆS MERE
 

Sportsfiskere søges til videnskabeligt projekt

Du kan hjælpe dig selv og fiskebestandene ved at hjælpe biologerne hos DTU Aqua med dine fangster. Et nyt europæisk projekt skal kortlægge sportsfiskernes fangster for en del arter. 
Du kan tilmelde dig hos fiskeribiolog Hans Olesen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 
LÆS MERE
 

Masser af søørreder i Gudenå

Nye undersøgelser viser, at der i snit er 5 ørreder per kvadratmeter i Gudenåen ved Voervadsbro. Og ved Vilholdt Mølle er der i dag sket en 5-dobling af ørredbestanden efter man fjernede spærringen ved vandmøllen og lavede et langt stryg.
LÆS MERE
 

C&R undersøgelse i Norge

Universitetet i Tromsø har netop iværksat en undersøgelse omkring gfenudsætning af havørreder i en mindre, hurtigt strømmende nordnorsk elv. 37 havørreder er mærket og nu skal der måles på overlevelsen af fiskene efter fangst oppe i elven. 
LÆS MERE
 

Støt Øresund med underskrift

Danmarks Sportsfiskerforbund anbefaler, at alle sports- og lystfiskere i Danmark støtter op omkring underskriftsindsamlingen til fordel for at få oprettet et havreservat i Øresund. Reservatet vil være åbent for bæredygtige aktiviteter som sportsfiskeri.
LÆS MERE
 

Gratis vandplejekursus

Der er masser af ørreder i sjællandske vandløb - men langt fra i alle. Og de fleste vandløb har brug for både skjulesten, gydegrus og andre aktiviteter. Fishing Zealand og Danmarks Sportsfiskerforbund afholder derfor 3 kurser i vandpleje i efteråret. Yderligere info på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 

Nyt Sportsfiskeren på vej

Det nye septembernummer af Sportsfiskeren er på vej til dig. Her kan du blandt andet læse om Sjællandsk Sølvtøj, Sportsfiskeriets Hus, DR FiskeTV for juniorer, søørredfiskeri, laksefiskeri med tørflue i Danmark, havørred på kysten, makrelfiskeri, stankelsbensfluer, åspin, Orla Bertram, grejnyt, lokalnyt, fangster og meget mere...
LÆS MERE
 
  • MELD DIG IND FOR HELE 2015 OG FÅ RESTEN AF 2014 GRATIS
 
 
 
Her kan du opdatere dine kontaktoplysninger, hvis du f.eks. har skiftet email-adresse eller vil ændre din tilmelding til Danmarks Sportsfiskerforbunds nyhedsbreve "Vand & Fisk nyt" og "Sportsfiskeren nyt": Opdater dine informationer
Vil du helt afmelde dig nyhedsbrevene, så kan du klikke her: Frameld dig nyhedsbrevet               
 
 
Danmarks Sportsfiskerforbund • Skyttevej 5 • 7182 Bredsten • Tlf: 75 82 06 99 • www.sportsfiskeren.dk