Ansigtsløftning af vores hjemmeside

Der har været et ønske om at vores hjemmeside skulle være nemmere at navigere rundt på og ligeså være mere brugervenlig på smartphones og tablets. Det arbejde er nu gået i gang, vi er forhåbentlig snart klar til at gå i luften med nyt udseende. Der bliver af samme grund derfor ikke opdateret mere her på siden, medmindre der selvfølgelig kommer noget vigtigt, indtil da opdaterer vi på facebook/sydvestjydsk sportsfiskerforening Med venlig hilsen Webmaster

Medlemsref. af bestyrelsesmøde 2-2-16

  1. Godkendt referat fra sidste møde.  Ingen bemærkninger
  2. Alle bredejerkontrakter er underskrevet.
  3. Holger fremlagde et næsten færdigt regnskab.
  4.  Henning Jensen genopstiller til Støtteforening, Steen Madsen og Benn L Jensen genopstiller til Revisor og revisorsuppleant. Thyge Kristensen vil gerne være Dirigent. Alle beretninger bedes gerne være færdige til næste møde!!
  5. Kort over stræk der ønskes bredbeskåret, er lavet og videresendt til kommunen. Vi afventer svar.
  6. Steffen Er ikke helt sikker på at vi kan få lov til at afholde konkurrence på hans mark igen. Vi arbejder på at finde et nyt sted som alternativ.
  7. Bordet rundt: Esben: Møde om Esbjerg Havn, der bliver afsat en helt ny mole til fiskeri. Deltog i søndags i ”Værn om de danske kyster”. Ole: Er der nogen plan om hvad vi gør for at holde øje med tyvfiskere? Vi slår op på hjemmesiden og på facebook evt. andre sider, om en opfordring til alle medlemmer om at holde et vågent øje med området omkring Sneum Sluse. HH: En udstilling om tunfiskeri i gamle dage ude på Fiskeri museet. Lars: Har brugt hele Januar på at tælle gydebanker, der er mange, så det er positivt. Jens: Møde om at søge vækstpuljer til vandpleje. Erling Christensen vil gerne afholde et møde om hvad der sker med vandløbene i disse tider. Bestyrelsen og vandpleje bliver indbudt til et lille formøde. ”Hvem ringede til kommunen og klagede over spejderbroen i Jedsted?” Det er aftalt med borgerforeningen at de fremover sætter opslag på broen om hvad den er til og hvornår den bliver pillet ned. Kim: Nye kort på hjemmesiden er færdige, vær venlige at tjekke op på om de er korrekte! Har fået invitation til Pighvar konkurrence ved Vejers strand, sætter på hjemmesiden.

 

Knæk og bræk

 

Mvh.

Jens Lygum