Ansigtsløftning af vores hjemmeside

Der har været et ønske om at vores hjemmeside skulle være nemmere at navigere rundt på og ligeså være mere brugervenlig på smartphones og tablets. Det arbejde er nu gået i gang, vi er forhåbentlig snart klar til at gå i luften med nyt udseende. Der bliver af samme grund derfor ikke opdateret mere her på siden, medmindre der selvfølgelig kommer noget vigtigt, indtil da opdaterer vi på facebook/sydvestjydsk sportsfiskerforening Med venlig hilsen Webmaster

Medlemsref. af bestyrelsesmøde 3-5-16

    1. Godkendt referat fra sidste møde.  Ingen bemærkninger

    1. Premieren 2016: Hyggelig dag med masser af mennesker, desværre for få fisk.

    1. Konge Å Camping: Skylder 13000,- for sidste år. Jens og Holger laver aftale der sikrer at vi får vores penge.

  1. Fiskekonkurrence 2016: Søren, Brian og Jens var ved Jedsted for at besigtige området hvor konkurrencepladsen skulle være. Vi vil kunne benytte wc i spejderhus og ved shelter-pladsen. Strøm får vi fra omklædningshuset. Campingvogne skal placeres på P-pladsen ved Klynke-Bo.

  • Bordet rundt:     

Esben: Husk Endrup Naturpark den 11 juni kl. 11    Lars: Ønsker vi tager kontakt til et par lodsejere på nordsiden af Kongeåen zone 2 for at få en P-plads eller to, Søren tager sin svoger Poul Erik med på tur en dag. Penge til skjulesten til et par projekter. Jens: P-plads ved Tobøl, Ravning Skiltning flyttes.

Knæk og bræk


Mvh.


Jens Lygum