Ansigtsløftning af vores hjemmeside

Der har været et ønske om at vores hjemmeside skulle være nemmere at navigere rundt på og ligeså være mere brugervenlig på smartphones og tablets. Det arbejde er nu gået i gang, vi er forhåbentlig snart klar til at gå i luften med nyt udseende. Der bliver af samme grund derfor ikke opdateret mere her på siden, medmindre der selvfølgelig kommer noget vigtigt, indtil da opdaterer vi på facebook/sydvestjydsk sportsfiskerforening Med venlig hilsen Webmaster

Medlemsref. af bestyrelsesmøde 1-11-16

  1. Godkendt referat fra sidste møde.
  2. Laksemøde: Jens tager afsted til lakseforvaltnings-møde ved DCV, sammen med Simon Simonsen fra Vejen.
  3. Bredejerforeningerne: Jens tager fat i bredejerforeningerne og vi inviterer til møde 17 januar 2017 kl. 19.00. Formand, næstformand og kasserer fra hver forening. Esben er færdig med at kræve penge ind for dagkortsalg, og Holger har et foreløbigt regnskab med til næste møde.
  4. Landdelsmøde i DSF: SSF sender ingen.
  5. Kontingent-priser 2017: Vi tilretter efter forbundskontingentet. Juniorer fra Varde og Grindsted fisker frit i Karlsgårde sø.
  6. SSF Juleafslutning: Tirsdag d. 13 december kl. 18.00. Opsynsmøde kl. 17.15. Jens, Kim, Esben mødes kl. 16.00 og begynder at anrette….
  7. Bordet rundt: Holger: Fiskekonkurrencen giver et overskud på ca. 38000,- kr.                               Esben: Thor og Martin fra juniorafdelingen, har været på fiske2 i Aalestrup, for at blive juniorleder.

 

Knæk og bræk

 

Mvh.

Jens Lygum