Ansigtsløftning af vores hjemmeside

Der har været et ønske om at vores hjemmeside skulle være nemmere at navigere rundt på og ligeså være mere brugervenlig på smartphones og tablets. Det arbejde er nu gået i gang, vi er forhåbentlig snart klar til at gå i luften med nyt udseende. Der bliver af samme grund derfor ikke opdateret mere her på siden, medmindre der selvfølgelig kommer noget vigtigt, indtil da opdaterer vi på facebook/sydvestjydsk sportsfiskerforening Med venlig hilsen Webmaster

Medlemsref. af bestyrelsesmøde 6-12-16

  1. Godkendt referat fra sidste møde.
  2. Lakseforvaltningsmøde ved DCV 10 nov. Ingen ændringer i fiskeregler fra centralt hold.  Vi påtænker at lave et debatoplæg til generalforsamlingen om at lave et ophør af ormefiskeri fra primo oktober.
  3. Bredejerforeningerne: De sidste bredejere er sat til udbetaling.
  4. Regnskab: Holger forventer et resultat på et dejligt rundt 0,- kr.
  5. Medlemspriser 2017: Juniorer 2017 – 200,- Unge 2017 – 825,- Seniorer – 1430,- Familie – 1925,-
  6. GF 2016 i 2017: 16 marts 2017. kl 19.00 Østerbycentret. På valg: Holger, Lars, Brian, Arne, Esben. Tænk over vedtægtsændringer til næste møde. Kim finder referater frem til ændringer.
  7. Sammenslutninger: Der skal søges om forhøjet kvote til begge vandløb.
  8. Bordet rundt og Evt: Arne: hvor mange medlemmer er vi? 545. Rene: Werner kommer ind i vandplejen og overvejer om Jeppe skal være med i vandplejen. Der er indkøbt værktøj til grusløsning i bækkene. Vandplejen vil gerne have et værktøjsskab med værktøj til service af vandplejeudstyr. Rene finder priser til næste bestyrelsesmøde. Jens: Vi har fået henvendelse om at købe en målevugge som Lars har opfundet.

 

Knæk og bræk

 

God Jul og Godt Nytår

 

Mvh.

Jens Lygum