Ansigtsløftning af vores hjemmeside

Der har været et ønske om at vores hjemmeside skulle være nemmere at navigere rundt på og ligeså være mere brugervenlig på smartphones og tablets. Det arbejde er nu gået i gang, vi er forhåbentlig snart klar til at gå i luften med nyt udseende. Der bliver af samme grund derfor ikke opdateret mere her på siden, medmindre der selvfølgelig kommer noget vigtigt, indtil da opdaterer vi på facebook/sydvestjydsk sportsfiskerforening Med venlig hilsen Webmaster

Medlemsref. af bestyrelsesmøde 14-2-17

  1. Godkendt referat fra sidste møde.
  2. Regnskab og medlemmer pr. 14/2 = 546. – Regnskab SSF: Nettoresultat       –35.130,90 - Støtteforening: Resultat +67.000,-
  3. GF: Vi anbefaler Brian til valg af et år i stedet for Cliff, og Søren vil gerne træde ind i bestyrelsen. Herefter mangler der mindst 1 suppleant til bestyrelsen.
  4. Sammenslutninger: Lars og Holger sidder for Kongeåen. Cliff og Jens sidder for Sneum å, Rene overtager Cliff’s plads i sammenslutningen. Brian sidder i VÅS.
  5. Udsætning af ½ årslaks i Kongeåen: Bred enighed om at anbefale et nej til udsætning ½års laks. Vi afventer bestandsanalyse 2017.
  6. Bordet rundt: Esben: der etableret en P-plads ved Sneum å, på stykket fra Hovedvejen til slusen. Der er forespurgt på dagkort til mede på denne strækning. Lars: Har haft møde med Varde kommune om gydegrus i Sneum å, der kommer flere møder med Vejen kommune. Jens: Der er kommet forslag om at der fra ”Vilslev havn” kan fiskes gratis, i perioden 15 maj – 14 september. Diskuteres på næste møde!! Arrangementer 2017: 10-11 juni       fluefiskearrangement ved Jedsted – 25-26-27 august SSF´s fiskekonkurrence.

Knæk og bræk

Mvh.

Jens Lygum