Ansigtsløftning af vores hjemmeside

Der har været et ønske om at vores hjemmeside skulle være nemmere at navigere rundt på og ligeså være mere brugervenlig på smartphones og tablets. Det arbejde er nu gået i gang, vi er forhåbentlig snart klar til at gå i luften med nyt udseende. Der bliver af samme grund derfor ikke opdateret mere her på siden, medmindre der selvfølgelig kommer noget vigtigt, indtil da opdaterer vi på facebook/sydvestjydsk sportsfiskerforening Med venlig hilsen Webmaster

 

Medlemsref. af bestyrelsesmøde 3-10-17

  1. Godkendt referat fra sidste møde.
  2. Medlemmer antal: Status på medlemmer er 533.
  3. Regnskab: Holger forudser at vi ender på en nulløsning i år.
  4. Ny platform gennem DSF: Vi har tilsluttet os et modul til 400,- kr. pr. måned, det betyder at vi skifter til ny backend på hjemmesiden, og en (forhåbentlig) lettere administration på medlemssiden.
  5. Foreninger af vestvendte laksevandløb: Jens og Rene har bedt DCV om at lave en undersøgelse af forskellen på fiskeri med J-kroge og Cirkelkroge. Der bliver lagt op til indrapportering senest inden midnat, samme dag som fisken er fanget.
  6. Klubhuset: Der er lavet tegninger af hvordan klubhuset kan komme til at se ud efter en renovering og der kommer tilbud på det i denne uge. Så der skal laves en ansøgning til SE.
  7. Bordet rundt: Arne: Så en masse Skarv forleden dag på Fanøfærgen. Kan man tjekke navnene på eventuelle dagkortkøbere? JA. Synes stadigvæk at vi har for lidt spalteplads i Sportsfiskeren. Esben: HH har bortvist to fiskere uden fisketegn fra Allerup. Har afregning fra Karlsgårde sø. Mikkel som er kontrol ved Karlsgårde sø, har 3 forslag til regler omkring Karlsgårde sø: Højst 3 stænger pr fisker. C&R på ALLE fisk. Ordentlig afkrogningsudstyr. Kim: Undersøger priser på en computer til ”sekretæren”, samtidig købes livstidslicens til office. Jens: Har været til møde med Varde Sportsfisker, med Varde Kommune.       Har fået en henvendelse fra Heine Fausing angående en fremvisning af grej fra LTS. Der er indkøbt en ny havetraktor, da den gamle ”stod af”, vi fik 4000,- kr for den gamle og gav 28000,- kr for en ny.

Knæk og bræk

Mvh.

Jens Lygum