Ansigtsløftning af vores hjemmeside

Der har været et ønske om at vores hjemmeside skulle være nemmere at navigere rundt på og ligeså være mere brugervenlig på smartphones og tablets. Det arbejde er nu gået i gang, vi er forhåbentlig snart klar til at gå i luften med nyt udseende. Der bliver af samme grund derfor ikke opdateret mere her på siden, medmindre der selvfølgelig kommer noget vigtigt, indtil da opdaterer vi på facebook/sydvestjydsk sportsfiskerforening Med venlig hilsen Webmaster

 

Medlemsref. af bestyrelsesmøde 5-9-17

  1. Godkendt referat fra sidste møde.
  2. Medlemmer antal: Status på medlemmer er 527.
  3. Fiskekonkurrence: Holger regner med et ca. overskud på 30.000,- kr. Næste år bliver der arbejdet på at flytte campingpladsen over på pladsen hvor teltet er placeret. Medekonkurrencen er lukket og slukket. Geddekonkurrencen foreslås lukket.
  4. DTU udspil vedr. fiskeri i vestvendte laksevandløb. Nye tiltag i forhold til næste sæson: Fisk skal registreres senest 2 dage efter fangst i stedet for 4 dage som nu. Mulighed for at opdele kvoter i 14 dages perioder. Bestyrelsen vil opfordre til tværfagligt samarbejde i de vestvendte vandløb, gerne gennem forbundet. Derudover er vi alle nødt til at tænke over hvor mange fisk vi genudsætter, der er fanget på orm.
  5. Bordet rundt: Indvielse af Jedstedprojektet. Fredag d 22 september. Esbjerg kommune har bedt os om at stille mandskab til rådighed for at uddele pølser og øl og vand. Bestandsanalyse 16 og 17 oktober 2017 i Kongeåen. Der genfiskes 15 og 16 november 2017. Grusprojekter oppe omkring Agerbæk. Lars havde nogle tal med omkring elbefiskning i meget små bække i tilløb til Sneum å, hvor der ikke tidligere er registreret Laks og ørredyngel, hvor der nu bliver registreret en stor mængde fisk.

Knæk og bræk

Mvh.

Jens Lygum