Ansigtsløftning af vores hjemmeside

Der har været et ønske om at vores hjemmeside skulle være nemmere at navigere rundt på og ligeså være mere brugervenlig på smartphones og tablets. Det arbejde er nu gået i gang, vi er forhåbentlig snart klar til at gå i luften med nyt udseende. Der bliver af samme grund derfor ikke opdateret mere her på siden, medmindre der selvfølgelig kommer noget vigtigt, indtil da opdaterer vi på facebook/sydvestjydsk sportsfiskerforening Med venlig hilsen Webmaster

Medlemsref. af bestyrelsesmøde 7-11-17

  1. Godkendt referat fra sidste møde.
  2. Medlemmer antal: Status på medlemmer er 535.
  3. Møde med VSF og GSF: Holger og Jens er inviteret til møde med Varde og Grindsted, de kommer tilbage med en melding på hvad deres formål er. Formålet med møde var samarbejde ved Y-et ved Ansager og Karlsgårde Sø.
  4. Embedsmandsafslutning: Tirsdag d. 12. december kl. 19.00 Opsynsafslutning kl. 18.15 Menuen som den plejer, Jens og Holger aftaler indbyrdes.
  5. Opsyn: Richard Yde er igen registreret som A-kontrollør. A-kontrollører får flere beføjelser.
  6. Klubhuset: Ansøgning vedr. ombygning af køkken og toiletter er afsendt til SE vækstpulje, vi forventer svar omkring medio december.
  7. Bordet rundt: ESBEN: 2 Juniorer er færdige som Juniorleder, og en tredje er i gang med uddannelsen. LARS: Vil gerne opfordre Erling til at blive skribent for klubben. ARNE: Synes at det var rart at se hele 3 artikler fra vores vande i Sportsfiskeren. RENE: Vil gerne have at vi tænker over om vi kan erhverve mere i fiskevand, højere op i Holsted å. Rene stiller forslag om at indføre et ”gebyr” til medlemmer som ikke har orden i papirer og grej. Esben undersøger legalitet. KIM: Computer værdi 8200,- kr. JENS: Møde i K2, de skal have ny formand. Bredejer nytårskur, Der bliver meldt en dato ud. Holger og Jens. Tænk på evt. nye vedtægter, vedtægtsændringer til næste møde.

Knæk og bræk

Mvh.

Jens Lygum