Ansigtsløftning af vores hjemmeside

Der har været et ønske om at vores hjemmeside skulle være nemmere at navigere rundt på og ligeså være mere brugervenlig på smartphones og tablets. Det arbejde er nu gået i gang, vi er forhåbentlig snart klar til at gå i luften med nyt udseende. Der bliver af samme grund derfor ikke opdateret mere her på siden, medmindre der selvfølgelig kommer noget vigtigt, indtil da opdaterer vi på facebook/sydvestjydsk sportsfiskerforening Med venlig hilsen Webmaster

 

Medlemsref. af bestyrelsesmøde 1-5-18

  1. Godkendt referat fra sidste møde.
  2. Premieren: Super god premiere, rigtig mange folk ved Klynkebo til vores lille traktement.
  3. Medlemmer lige nu: 487.
  4. Fiskekonkurrence 2018: Der er afholdt første konkurrencemøde, næste møde er tirsdag d 22 maj 2018. 2 juni tager Esben til Tyskland, Niebøll og prøver at hverve medlemmer.
  5. Klubhus: Vi har fået et tilbud fra Esbjerg køkkencenter, på nyt køkken, med planerne følger en pris med alt, gulv loft, maling i alt på ca 70.000,- kroner. Projektet er skrinlagt indtil videre.
  6. Det nye stykke ved Hjortlund: Der er blevet fisket en del på det nye stykke, og NJV har lovet at vi må parkere i kanten af marken, hvor der tidligere var P-plads indtil videre.
  7. Bordet rundt:

Knæk og bræk

Mvh.

Jens Lygum