Ansigtsløftning af vores hjemmeside

Der har været et ønske om at vores hjemmeside skulle være nemmere at navigere rundt på og ligeså være mere brugervenlig på smartphones og tablets. Det arbejde er nu gået i gang, vi er forhåbentlig snart klar til at gå i luften med nyt udseende. Der bliver af samme grund derfor ikke opdateret mere her på siden, medmindre der selvfølgelig kommer noget vigtigt, indtil da opdaterer vi på facebook/sydvestjydsk sportsfiskerforening Med venlig hilsen Webmaster

Medlemsreferat fra bestyrelsesmøde i SSF den 8. maj 2014 i klubhuset på Randersvej.

 

Ref. Fra marts godkendt.

 

Jens fremlagde ref. Fra mødet med bredejerforeningerne. Arne laver udkast til nye kontrakter. Cliff laver beregningsudkast til alle 5 bredejerforeninger. Jens kontakter bredejerforeningerne for status efter mødet.

 

Medlemstal pr. 1 maj 2014 var 507 inkl. embedsmænd

 

Bestyrelsen vil i nærmeste fremtid prøve at få styr på samtlige medlemmers persondata. Kim og Cliff vil lave en artikel til hjemmesiden ang. dette. Jens har gennemgået samtlige medlemmers persondata og fundet ca. 100 der ikke har tlf. nr. og mail-adresse på deres medlemsdata på forbundets medlemsside.

 

Jens og Ole Sand fremlagde aftale med Esbjerg Fiskernes Indkøb (EFI), aftalen går på medlemsgoder i form af rabat ved køb som SSF medlem.

 

Bestyrelsen snakkede om stemningen ved vores fiskevande, på og efter premieren. Generelt har der været en rigtig god stemning ved vores vande, skønt igen at være ved åen og se medlemmerne igen.

 

Cliff fremlagde status for hjemmesiden. Hjemmesiden bliver næsten hver dag mere og mere fyldestgørende.

 

Arne Harder, referent