Ansigtsløftning af vores hjemmeside

Der har været et ønske om at vores hjemmeside skulle være nemmere at navigere rundt på og ligeså være mere brugervenlig på smartphones og tablets. Det arbejde er nu gået i gang, vi er forhåbentlig snart klar til at gå i luften med nyt udseende. Der bliver af samme grund derfor ikke opdateret mere her på siden, medmindre der selvfølgelig kommer noget vigtigt, indtil da opdaterer vi på facebook/sydvestjydsk sportsfiskerforening Med venlig hilsen Webmaster

Medlemsref. af møde 7-1-15

 

Godkendt referat fra sidste møde.

 

Bredejerkontraktudspil: Udfærdiget nyt udspil til bredejerne blev gennemgået. Jens udsender straks til formændene.

 

Bankaftale: Nyinvestering af de penge som er blevet udtrukket i DB skal drøftes ved næste møde. Forsikring vedr. underslæb er for dyr og blev forkastet.

 

Generalforsamling 2015:  Jens laver dagsorden for GF, skal sendes ud på hjemmesiden senest 10 februar.

 

Sydvestnyt: Annoncører fra SydVest-Nyt skal kontaktes for annonce på hjemmesiden.

 

INFO møde d. 14 marts i Ribe Fritidscenter.

 

Færdiggørelse af værksted: Når Lars er klar og ovenpå skal vi have det sidste gjort færdig. Cliff sagde at kursisterne (den periode hvor Jørn ikke var tilstede) selv havde indvilget  i at gøre det klar.

 

Forsikring: Holger fortalte at SSF flytter alle forsikringer til nyt selskab. SSF kan spare ca. kr. 10.000.-

 

Fiskekonkurrence: Brian indkalder til opstarts møde. Konkurrencen ligger i weekenden 28-29-30 august 2015.

 

Fiskekort og priser: 2015 kontingentet stiger til kr. 1.400.- Jens tjekker dagkort priser ved andre foreninger vi kan sammenligne os med, derefter tages det op om SSF skal sætte priserne op. Esben og Jens skal tjekke for ændringer i teksten på de nye dag/uge kort, derefter skal de bestilles.

 

Bordet rundt:  

 

Jens fortalte om sidste nyt ang. Konge Å Stien.

 

Jens afleverede en liste på juniorer som ikke havde skrevet fødselsdag/måned/år på listen ved Forbundet. HH skal tjekke for evt. ændringer til senior kontingent.