Ansigtsløftning af vores hjemmeside

Der har været et ønske om at vores hjemmeside skulle være nemmere at navigere rundt på og ligeså være mere brugervenlig på smartphones og tablets. Det arbejde er nu gået i gang, vi er forhåbentlig snart klar til at gå i luften med nyt udseende. Der bliver af samme grund derfor ikke opdateret mere her på siden, medmindre der selvfølgelig kommer noget vigtigt, indtil da opdaterer vi på facebook/sydvestjydsk sportsfiskerforening Med venlig hilsen Webmaster

Hej lystfiskere i Esbjerg og omegn.

 

Vi har i SSF fået nys om at der i foråret foregår ulovligt fiskeri med net udenfor Sneum Sluse. Vi taler her om folk der tager hundredvis af store laks og havørreder op. Hvis dette bliver opdaget kan det koste de skyldige kæmpe bøder, helt op i omegnen af 1 mio. kroner.

 

Vi har selv i bestyrelsen tænkt os at holde et vågent øje med Sneum Sluse og vi vil meget gerne opfordre jer til at gøre det samme! Ser i noget, beder vi jer kontakte politiet.

Forbrydelsen sker så vidt vi ved i aften og nattetimerne, især i marts og april måned. SSF undersøger om mulighed for at opsætte kamera der kan fange gerningsmændene.

 

På forhånd tak.

Bestyrelsen, Sydvestjydsk Sportsfiskerforening