Ansigtsløftning af vores hjemmeside

Der har været et ønske om at vores hjemmeside skulle være nemmere at navigere rundt på og ligeså være mere brugervenlig på smartphones og tablets. Det arbejde er nu gået i gang, vi er forhåbentlig snart klar til at gå i luften med nyt udseende. Der bliver af samme grund derfor ikke opdateret mere her på siden, medmindre der selvfølgelig kommer noget vigtigt, indtil da opdaterer vi på facebook/sydvestjydsk sportsfiskerforening Med venlig hilsen Webmaster

 Elfiskeri 2017

 

Årets elfiskeri var imødeset med stor spænding, ikke mindst set i lyset af at, der sidste år blev opfisket næsten 1000 individer, men også fordi vi for første gang skulle elfiske hvor spærringen ved Jedsted var væk og sidst men ikke mindst, der skulle foretages en bestandsanalyse.

 

Vi har ikke fået de helt nøjagtige tal fra DTU, de vil blive offentliggjort når de kommer.

 

Ved første sejlads var der rigtig meget vand i åen, så resultatet var ikke særlig positivt.

 

I sidste uge var turen kommet til anden sejlads, og nu var vandstanden faldet betydeligt. Det resulterede i et langt mere positivt resultat, langt flere laks og havørreder. Der blev fanget 2 snæbler og rigtig mange stallinger og bækørreder. Alt i alt en rigtig god uge på vandet.

 

Herunder er der billeder fra elfiskeriet.