Logo480WEBSSFLogo480WEBDSF

Hej Alle

Lige lidt info omkring fedtfinne klipning af havørreder, vi starter den 22-23 september kl 9.00 til ca 13.00 med rundstykker, der vil være nogle sandwich samt øl og vand til middag, jeg foreslår at i selv  tager en kande kaffe/ te med.

Vi skal stå ude i det fri så medbring påklædning efter vejret. Der er mulighed for at der kan opstilles en pavillion hvis vejret er for dårligt.Jeg opfordrer til samkørsel så vidt muligt.

Vi forventer at der skal klippes ca 70.000 stk ialt, Ole Bjørn Hvilested Dambrug siger at fiskene trives og har været forskånet for sygdom i år, så de er pænt store på nuværende tidspunkt. jeg håber at de resterende er klar til klipning den 29-30 september.

Der er plads til 16-18 mand pr/dag efter først til mølle princippet. Så mød op og giv en hjælpende hånd, alle som deltog sidste år, havde nogle hyggelige timer sammen.

Håber at de forskellige foreninger vil bekendtgøre dette på deres respektive facebook og hjemmesider. Jeg forsøger at koordinere de forskellige dage bedst muligt.

Med venlig hilsen

Kim Husted Pedersen
Mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Mobil 23656057