Ansigtsløftning af vores hjemmeside

Der har været et ønske om at vores hjemmeside skulle være nemmere at navigere rundt på og ligeså være mere brugervenlig på smartphones og tablets. Det arbejde er nu gået i gang, vi er forhåbentlig snart klar til at gå i luften med nyt udseende. Der bliver af samme grund derfor ikke opdateret mere her på siden, medmindre der selvfølgelig kommer noget vigtigt, indtil da opdaterer vi på facebook/sydvestjydsk sportsfiskerforening Med venlig hilsen Webmaster

 Sæsonafslutning Kongeåen 2018

En fortælling af Tommy Lund.

Lund3

 

 

Biip biip biip...... SLAM...!!!! Med et håndslag blev der tavs... larmende tavshed... som en koldblodig italiensk killer ville have gjort ved en modstander fra den rivaliserende mafia bande.. Bare med en 9mm revolver dengang i 50’erne..
Nu var mit vækkeur bare gjort tavs.. helt tavs...kl var 07.15 vi havde et regnskab der skulle gøres op... os mod dem..!!
Bilen blev hurtig pakket, mit fortrukne våben blev forsvarligt pakke ned, sammen med alle de andre ting jeg kunne få brug for på denne skæbnesvangre dag..
25 min efter ankom jeg til slagmarken, et sted hvor mange drabelige kampe havde udspillet sig igennem mange af år.. nu skulle det endelige slag så... 28 oktober en dato vi havde vente på både med glæde, med også med en vis vemod..
Men det var uundgåligt, vi måtte fuldføre det..!!!
2018 sæson afslutning i åen..!!!!!
Minus grader.. som i gode gamle dage, hvor vi startede 16 januar.. på med det varme tøj, som jeg heldigvis havde fået pakket ned sammen med fluestangen.. mit fortrukne våben..
Da andre hårdføre mænd var allerede klar, nu skulle der fisk på bordet...!
Efter et langt taktik møde med dejlige grin og hyggelig samvær. Fordelte vi os langs “ KINGS RIVER” jeg var kun lige nået min plads før en larm uden sidestykke hørtes i det fjerne... det lød som om det var direkte på vej imod mig...!!! Jo den var god nok.. larmen tig til... tættere og tættere.. nu måtte jeg da snart se det...mine sanser blev skærpet.. nu måtte det være tæt på.,!!!! Og pludselig kom de til sygne!!!! En kæmpe flok flyvende gæs..
Jeg måtte opgive at tælle.. imens jeg fulgte dem med øjnene, hen over mig måtte jeg dreje mig rundt, for at iagttage dette fantastiske syn
Mit syn blev brat stoppet af en musvåge, der bare svævede rundt, sikkert på udkig efter et let måltid..?
Et kort sekund havde jeg glemt, at min flue stadig fiskede i åen, som så mange gange før dette år.. jeg tog en nyt kast og igen..
Pludselig kom noget flyvende imod mig... hva dælen er det..??? Man når tit at tænke en masse ting, men her...! Var jeg blank... meget mærkelig flyve mønster...?? En spætte...!!! Jeg tog mig selv i at stå med et stort smil på...
Er det ikke bare fantastisk... ???
Klokken var nu tæt på 12.00 = kaffe tid.
På vejen tilbage til pladsen. Mødte jeg manden .... der havde lagt navn til vores udgangspunkt.... Klynkebo... jooo selveste Klynke havde også forvildet sig ud denne råkolde morgen.. vi kunne hurtigt blive enig om at nu skulle der kaffe til
Retur ved Klynkebo, var alle de andre Hans Henrik Gadeberg, Rene Hansen, Knigge også vendt tilbage... og sad allerede og varmede sig på den medbragte kaffe..
Michael Rasmussen havde tændt op i grillen.. skønt at se alle sammen igen.. specielt uden fisk havde jo ikke selv fanget noget.
Pølserne, kartoffelsalat var spitze.. skyllet ned med en tempereret / pisse kold øl.. så kunne det næsten ikke blive bedre.
Endnu engang glippede fiskene med deres fravær.. men hyggen...! Kan ingen tage fra os..!!
Ses i 2019 Kings river.. tak for dette år .. vi ses helt sikkert igen..
Og tak til alle jer gutter.. tak for en hyggelig dag igen...