Logo480WEBSSFLogo480WEBDSF
 

Junior beretning 2018

Vi har en god sætning i junior klubben. Selvom du ikke deltager i træningen – deltager du altid i kamp.

Dette er desværre meget aktuelt. Junior aften er så godt som ikke eksisterende. Knejterne at desværre travlt med alt mulig andet. Sidste år blev der stort set ikke lavet noget grej. Det var mest af alt en form for helle, hvor de bare kom for at snakke og være sammen med kammeraterne uden andre krav end at opføre sig rimeligt. Det har jeg det fint med. De er så presset i hverdagen, primært pga. den nye skolereform. Denne vinter har vi ganske enkelt aflyst. Det vi aldrig aflyser er kampdagene. Fisketure bliver der altid afholdt. Vi har sågar lidt flere. Bla har vi nu også en weekend ved Karlsgårde sø. Fisk bliver der også fanget. Det er stadig lige givende at aflevere en knejt som har fanget sin første laks. At den så som en selvfølge bliver genudsat uden et kny er jo pragtfuldt.

Vi har fortsat juniorer på DSF junior kurser. 2 har gennemført fiske 3 og en har været på fiske 1. så fødekæden er i orden.

tak for al det brugte grej vi får. Vi er nu mættet af fluebindingsgrej. Så vi takker nu nej.

Jeg vil også takke Esbjerg kommune hvor vi i lighed med alle andre foreninger som deltager i aktiv fritid har modtaget 5000. kr.

Vi er også stadig aktive i sommerferiesjov.

Jeg vil slutte med at opfordre jer alle til at være på udkig efter knejter med en fiskestang i hånden og fortælle om vores herlige forening. Vi er klar til at være der