Logo480WEBSSFLogo480WEBDSF
 

Beretning kontrol 2018

Først lige nogle tal. Der er kontrolleret 961 personer fordelt på 330 ture hvor der er brugt 1130 timer. Det synes jeg er flot.

Nogen af disse kontroller skyldes Jer. Tusind tak for at i alle er med, og ikke tøver med at ringe hvis i mener der er noget galt. Jeg har max. 30min til al vores fiskevand. For i er alle kontrollører.

Som formanden har omtalt har der jo været nogen kedelige sager. Men overordnet set bliver regler og love overholdt.

Ved Karlsgårde sø er der stadig kun små problemer. Vores faste fiskere, af alle nationaliteter ringer gerne til mig og beretter om uregelmæssigheder.

Vi kan selvfølgelig altid forbedre os. Det er vi i fuld gang med. Fra og med i år, skal fiskekort køb hos vores forhandlere være udfyldt med fisketegnsnummer og navn for at være gyldigt. Det betyder at man som sådan ikke kan købe et døgnkort/ugekort uden at være i besiddelse af et statstegn. Vi arbejder på at der på fiskekort dk, indføres et felt hvor man skal bekræfte at have læst regler, før kortet kan købes.

Vi har også deltaget i et møde den 13. marts. Hos DSF hvor samtlige laske førende vande var. Der arbejdes på fælles regler osv. Kan ikke lige nu komme med noget nyt herfra, da denne beretning er skrevet før generalforsamlingen. Vil under evt. komme med et kort referat.

Tak til vores kontrollører og ikke mindst til jer som jo er vores øjne og øre