Fiskekonkurrence 2019

Nu er der mulighed for at tilmelde sig til konkurrencen, følg dette link for at udfylde formularen.

For at se konkurrencereglerne, så følg dette link.

Info om omkring fiskekonkurrencen 2019.

Årets konkurrence løber af stablen i weekenden 23-25 august 2019, som de foregående år afholder vi konkurrencen i Jedsted på boldbanerne lige ved Kongeåen.

Som de foregående år koster det 100,- kr. for medlemmer og 300,- kr. for ikke medlemmer af foreningen. Det er muligt at betale med mobile pay, dankort og kontanter på pladsen. Vi har til i år ikke noget nyt på programmet, men rammerne skulle gerne være de samme som altid, med hygge og godt selskab i højsædet.

Vi tilbyder gratis camping på P-pladsen ved Klynkebo som vi plejer og man kan stille telt op på boldbanerne ved siden af festteltet.

I teltet stiller vores hovedsponsor Outdoorexperten en lille butik med noget af deres store udvalg indenfor fiskegrej. Bestyrelsen har som altid også vores lille butik med Øl og sodavand, pølser og brød og pommes frites.
Vi har som altid vores tombola, hvor der også i år er meget flotte præmier på.

I år kommer maden lørdag aften fra Blichers kro i Tjæreborg, og vi kan tilbyde en dejlig buffet til en skarp pris på 150,- kr. pr. person. Som altid kan du købe morgenmad lørdag og søndag, det består af 2 rundstykker + pålæg til en pris på 30,- kr. pr. person.
Gennem hele konkurrencen er der kaffe på kanden.

Efterhånden som der kommer flere informationer omkring konkurrencen, skriver vi dem ind her.