Generalforsamling, premieredag og konkurrence

Ifølge vedtægterne skulle vi afholde generalforsamling i marts ligesom vi plejer at gøre hvert år.
Men med de restriktioner der i øjeblikket hviler over Danmark, og med de forholdsvis dårlige udsigter til at der snart åbnes op for større forsamlinger, melder vi allerede nu ud fra bestyrelsens side at vi vælger at udskyde generalforsamlingen på ubestemt tid.

Vi vil selvfølgelig afholde generalforsamlingen når forholdene tillader at vi igen kan samles og bakke op om vores forening.

I samme åndedrag er vi selvfølgelig nødt til at tænke på om vi kan afholde premieredagen som vi tidligere har gjort ved “Klynkebo” eller om vi må starte stille ud ligesom vi gjorde det i 2020.

Hvis vi tænker lidt længere frem så har vi reserveret pladsen ved Jedsted til at afholde fiskekonkurrencen i weekenden uge 33, 20-22 august 2021. Det er selvfølgelig forudsat at vi igen kan tillade os at samles og afholde konkurrencen som vi tidligere har gjort det.

Dette er skrevet med håbet om at vi snart kan begynde at bevæge os lidt mere frit omkring i vores samfund igen og samtidig ønsket om at vi alle vil vise samfundssind og hjælpe til med at vi kan få stoppet denne virus.

På bestyrelsens vegne
Kim Kragh