Fisk resten af sæsonen og hele 2024 – med et enkelt medlemskort!

Drømmer du om at komme i gang med at fiske Laks/Havørred, så kan du nemlig fra den 15. august købe dit medlemskort for 2024, men det bedste er, at du kan begynde at fiske resten af 2023 – helt gratis!

Hvis du er i tvivl, om det er det rigtige tidspunkt, så kan vi fortælle at åen er levende med alle de fisk, der bliver fanget for tiden, så du vil have store muligheder for at lave nogle seriøse fangster!

Vi håber, at vores medlemmer har nydt godt af de uddelte gæstekort, og vi er spændte på at se, hvordan de kan bringe nye medlemmer ind i vores fællesskab. For os er intet mere glædeligt end at se nye ansigter blive en del af vores passion for fiskeri!

Registrer dig EFTER den 15. august, køb dit medlemskort, og kom ud og fisk med os resten af året – og hele næste år! Vi glæder os til at byde dig velkommen og ønsker dig knæk og bræk!

Køb medlemskortet her: https://www.sportsfiskeren.dk/…/sydvest…/medlemskaber…

SSF Bestyrelse 🐟🎣