Junior beretning 2021

Som i alle ved har corona sat junior aktiviteter i bero. Vi har jo juniorer fra hele kommunen, og at samle dem i klubhuset har været dybt uansvarligt. Det har heldigvis ikke forhindret, både gamle og nye i at komme en tur til åen. Jeg har haft den glæde at kunne både lande og blive tilkaldt når der er fanget laks.

Især er det glædeligt at der er kommet en del nye til. Jeg har derfor en forhåbning om, at vi igen kan mødes i klubhuset til vinter.

Dog har jeg et lille problem. Anders Gadeberg har valgt at stoppe. Jeg vil her udtrykke min inderligste tak for de kæmpe arbejde Anders har udført gennem årene. Ved at vi ved mødes ved åen Anders.

Så mangler en medhjælper, som har overskud til at komme og hjælpe til. Er ikke den mest fingernemme mig selv. Så en der ved hvordan en flue bindes og hvordan en spinner bliver til må meget gerne kontakte mig. At du også skal kunne lide at have med unge at gøre, samt meget gerne har en bil når vi skal på fisketur. Jeg kan forvisse alle om at glæden ved at have med unge at gøre er en fed løn. De er kvikke – sjove – samt ulidelige at høre på.

Vi forsøger stadig at komme ud til de unge. Lige nu er en gruppe fra Boldesager skole i gang. Ligesom vi hjælper til med at starte noget lystfiskeri op i et boligområde.

Aktiv fritids netværk via kommunen er vi stadig en del af.

Så selvom det ikke lige kan ses i dagligdagen, så sker der en hel del. Vi forsøger at være en synlig del af til budene til børn og unge i Kommunen.

Esben Bøgh
Juniorformand