Ugeopgave til fluebinder.

I anledning af at vi ikke kan forsamles i klubhuset, har Dennis foreslået at vi får en ugeopgave at binde til hver uge. så fremadrettet vil der på denne side, hver uge komme en ny opgave.

Hej til alle på fluebinderholdet.

Så er der lige en ny hjemmeopgave.

Opgaven er at binde nedenstående mønster på lige hvad du føler og har til rådighed. Der er frit slag. Send et billede (bare brug mobiltelefonen) af din kreation ind til hjemmesiden.

Tanken med disse opgaver er at de kan bindes med hvad de fleste har i deres fluebindings kasser. Jeg kan sagtens se dette mønster på dobbelt laksekrog eller på rør. Den kan bindes super smuk.

Husk at sende billede til Dennis 51501762, Kim 29820187 eller på randersvej47@gmail.com

Chillimps

Et svensk Mørrum mønster, der er gået lidt af mode. Blev solgt i 70erne af ABU, som tilføjede et par kugleøjne. Utroligt populær da den fangede fisk. Vi brugte den til regnbuer i str. 8 og 10. Denne uges flue er bundet på en Low water laksekrog str. 6.

ABU Optic Chillimps Salar

Krog                 :                       Laksekrog str. 4-12 eller rør

Bindetråd        :                       Sort

Hale                 :                       2 stk. Hackle spidser orange

Rib                   :                       Oval guld tinsel medium 4-5 tørn.

Krop                 :                       Rød uldgarn

Krops Hackel   :                       Orange hane.

Front hackle    :                       2 tørn Orange Hane eller høne et tak større.

Øjne                :                       Kuglekæde øjne.

Det svære ved et sådan let mønster er at alt skal sidde lige i skabet, ellers kan det straks ses. Et tip er at anskaffe sig et hackel mål.

Hvis du har et rotationsstik så brug det når kroppen, hacklet og ribben skal vindes. Det gør det nemmere at lave en flot flue. Hvis jeg havde haft et høne hackel til front hacklet så havde jeg brugt det. Lad være med at klippe øjnene af kæden før du skal binde dem ind. Vent til bagefter, det er nemmere.

God arbejdslyst til alle.