Bestyrelsesreferat af 14 juni 2023

Medlemsref. af bestyrelsesmøde 14-6-2023

  1. Kassér og regnskab: 562 medlemmer. Holger gennemgik regnskab i stedet for Stig, der var intet at bemærke ud over en nedgang i medlemstallet på 31 sammenlignet med samme dato i 2022.
  2. Renovering af best.lokalet på 1 sal: Der er bestilt lofter, El, maling og gulv, René finder datoer på opsætning.
  3. Opsyn, Vandpleje: Esben: Der er fanget en gedde under målet. Esben har kontakten med Bernt fra fiskerikontrollen. Der er lavet mange stryg og en mindre kilde får et større rør så der kan strømme mere vand igennem. Der skal laves et skjulestensprojekt den 24 juni i Kystbækken, Holsted å. Der er brug for hænder hvis nogen har tid og lyst.
  4. Fiskeweekend den 1-3 september 2023 på Kongeåens Camping i Villebøl: Der er nu lagt en side op på hjemmesiden, der fortæller om vores fiskeweekend. Der kommer en tidsplan senere, også en plan for hvornår Korsholm og Silja Longhurst er der.
  5. Der forsvinder skjulesten fra vores lager på P-pladsen ved klubhuset: Der er lavet skilte, og de er sat op ved stenene. Så ser vi om der stadig forsvinder nogle sten. Medlemmerne må gerne holde øjne åbne.
  6. Vanvidskørsel i foreningsbil: Tanya har lavet et udkast til et dokument til underskrift af de brugere der skal køre i bilen.

Mvh.

Knæk og bræk

Go sommer

Jens Lygum