Referat af 27 april 2021

Medlemsref. af bestyrelsesmøde 27-4-2021

  1. Kassér og medlemsantal:  569 betalende medlemmer, 80 afventer betaling. Alle salgssteder er overgået til bankoverførsel i stedet for kontanter.
  2. Vandpleje og opsyn: Lars har udarbejdet to store kort over hhv. Sneum å vandsystem og Kongeåen vandsystem. To sager under opsynsafdelingen, to uafhængige sager om ruser, en nedstrøms Nielsbygaard og en nedstrøms Plougstrup møllevej. Alle broer på sydsiden af Sneum å, fra Jernbanebroen og ud mod havet er ødelagte, angiveligt af entreprenørmaskiner.
  3. Premiere og Fiskekonkurrence: Fantastisk premiere specielt ved Kongeåen. Et lille minus er dog at der flyder med affald, vi laver et skriv til hjemmesiden omkring det. Fiskekonkurrencen er aflyst for i år, vi holder dog døren åben for et arrangement af en eller anden art.
  4. Mobilpay: Arne har undersøgt hvad der skal til for at få mobilepay. Kim undersøger hvad vi har af billeder fra sidst vi skiftede kasserer.
  5. Diverse forslag/drøftelser: Diskuteret foreslag angående skånsomt fiskeri i kommende sæsoner. Vandplejemidler fra støtteforeningen, Lars, Rene, Jesper og Arne sætter sig sammen for at lave en fast aftale for hvordan pengene til vandpleje skal søges/udmøntes fra år til år. Alt for bøvlet at købe kort til SSF.

 Mvh.

Knæk og bræk

Jens Lygum