Referat af 5 maj 2020

Bestyrelsesmøde af 5 maj 2020

  1. Der er bestilt en båd af typen limbo 14 fod, i stedet for den søgte 15 fods limbo. Der er søgt penge ved Lida og Oskar Nielsen fonden, de har positivt tilkendegivet 20000 kroner til indkøb af Limbo + motor samt rygbåren elfiskeudstyr, forudsat at vi selv betaler resten. De er bevilget af støtteforeningen.
  2. Byggeriet af et skur på sydsiden af klubhuset. Der er søgt byggetilladelse og den har vi fået. Der tjekkes op på udløbsdatoen af byggetilladelse, om det er muligt at skubbe byggeriet til næste år.
  3. Knud Vedstesen har meddelt at han ikke længere vil være med til at køre ud og slå græs på vores parkeringspladser, vi undersøger om hvem der kunne hjælpe Verner.
  4. Toyotaen er på værksted, den bliver repareret. Vandplejen forespørger om nogen vil tage ud og tage billeder og måske grille en pølse når de har et grusprojekt første weekend i Juni.
  5. Hjemmeside, Kim har orienteret om GDPR på hjemmesiden. Computer er blevet repareret.
  6. Der er spærret yderligere af oppe ved Karlsgårde sø.
  7. Arne foreslår at vi alle tænker på hvad vi evt. kan spare, eller gøre for at tjene penge til foreningen, der er frist til 1 september 2020 for at komme med forslag, de skal sendes til Jens.
  8. 100 pølser, 80 brød, 5 ketchup, 5 sennep, remo til første weekend i juni.

Mvh.

Jens Lygum