Referat af BM 13 september 2022

Medlemsref. af bestyrelsesmøde 13-9-2022

  1. Kassér og regnskab: 631 medlemmer. Regnskabet fra fiskekonkurrencen gennemgået. Umiddelbart er der ikke den store overskud på arrangementet, vi drøfter ved næste best.møde om vi skal ændre koncept fra 2023.
  2. Vandpleje/opsyn: Esben: Den P-plads der er ved Nielsbygaard, bliver for ofte brugt til fiskeparkering til gene for de der skal bruge P-pladsen. Lars: Vandplejen har været ude og elfiske med Varde Kommune i toppen af Sneum å. Det var en positiv oplevelse, ynglen er op til 7 doblet i forhold til tidligere.
  3. Ny foreningsbil: Den gamle toyota kan sandsynligvis ikke synes en gang til, den er synet indtil foråret 2024. Alle må gå og summe lidt over hvad vi eventuelt skal anskaffe os, men noget nyt skal jo som minimum kunne trække en trailer med el-fiskeudstyret.
  4. Salg af medlemskaber via EFI: Mathias kommer med et oplæg til hvordan det kan udformes.
  5. Men der er enighed om at det skal kunne lade sig gøre at EFI kan sælge ud fra butikken.
  6. Opsynsområder for opsynsfolket: Esben foreslår at vi laver områder for opsynsfolkene, hvor de skal komme i løbet af en sæson. Jens foreslår at vi inddeler alt vores vand i områder og beder opsyn om at komme i de områder minimum en gang i løbet af sæsonen.

Mvh.

Knæk og bræk

Jens Lygum